Дмитро Зезюлін / скріншот Instagram

Ви активно виступаєте на благодійних концертах. Яку найбільшу суму вдалося зібрати?

Найбільшу суму ми зібрали під час американського туру - 2 мільйони. Не багато, не мало, але це найбільша сума, яку нам доводилося тримати в руках (сміється). Насправді ми не тримали ці гроші у руках, а просто привезли до України.

Який момент на концерті вам запамʼятався найбільше?

Якщо говорити про донати, то найбільше запам'яталося те: що у кожному європейському місті під час туру ми купляли якусь дешевеньку гітару. На цій гітарі я грав акустичну пісню "Левада", а потім цей інструмент розігрував за донат для ЗСУ. Але, приїхавши до Парижу, ми не знайшли дешевої гітари. Ми зайшли в магазин, де продавалися вже вживані гітари, але вони дуже багато коштували. Найдешевша коштувала 700 євро. Звучала вона дуже класно: шкода було її віддавати, але ми мусили. На аукціоні я сказав глядачам, що якщо тому, хто її купить, не шкода буде мені її подарувати, то я з радістю її прийму. Так, один пан на ім'я Ігор, який сам з Києва, виграв цю гітару за 5 чи 6 тисяч євро, а потім у гримерці мені її подарував. За що я йому та його дружині Каті дуже вдячний. Ця гітара тепер висить у нас на студії, ми бриньчимо на ній та  щось навіть записуємо.

У вас є акаунт на OnlyFans. Чому вирішили його завести? На чому ви заробили найбільше?

Коли ми заводили OnlyFans, ми одразу сказали, що всі зароблені там кошти ми переводитимемо на потреби Збройних сил України. Завели акаунт задля того, аби зібрати гроші на дрони, що ми власне і зробили. Останнім часом ми трохи "забили" на нього, але обіцяємо, що зовсім скоро повернемося до нашого акаунту. Але гроші туди досі капають.

Але найбільше ми заробили саме на концертах (сміється).

Як ваші сімʼї ставляться до вашого OnlyFans та відвертих кліпів?

Та абсолютно нормально, це ж мистецтво, а не порнографія. 

Нам багато пропонують побачень, - Зезюлін / скріншот Instagram

Чи багато дівчат пропонують вам побачення? Як ставитеся до цього? Де з вами можна познайомитися?

Нам багато пропонують побачень. Дівчата навіть хочуть приїхати до нас в готель, і те, і се. Але ми не завжди погоджуємося на ці пропозиції. Можна підійти до нас на вулиці познайомитися. Досить часто люди підходять, фотографуються, спілкуються.

Так, іноді нам пропонують розпусту, але ми не завжди на це погоджуємося.

Ваш кліп на пісню "Масандра" наробив галасу. Як виникла ідея та якою була ключова мета? Чи важко були знімати відверті сцени?

Це і була наша мета - наробити галасу. Знімати кліп було не важко, адже це робота. Це як кіно, коли тобі не завжди потрібно робити саме те, що люди потім побачать на екрані. До речі, на нашому OnlyFans ви можете побачити бекстейдж всього за 10 доларів на місяць.

Щодо ідеї, то її мені запропонував наш режисер Інді Хайят. Він мені подзвонив і сказав, що в нього є класна ідея для кліпу, і на неї можу погодитися тільки я, бо ніхто інший на це не піде. Він сказав, що потрібно буде співати тільки куплети, а замість приспіву лизати жіночу пісю. Я сказав, що я у справі, і ми зняли цей кліп за шість дублів. Більше зняти можливості не було, бо робили ми це на плівку. На щастя, у мене це вийшло. Вскочив у останній вагон, так сказати.

Які у вас плани на найближчий час?

Плани завжди писати пісні та їх видавати. Можливо, зимою ми поїдемо у благодійний тур Європою. 

До речі, 19 жовтня ми влаштуємо великий сольний концерт в Stereo Plaza та виконаємо улюблені розпусні хіти та представимо нові палкі композиції. Це буде шоу пристрасті, драйву та оголених емоцій. Після цього концерту у нас буде тур Україною. Чекатимемо всіх бажаючих!

  • 19 жовтня — Київ, Stereo Plaza
  • 15 листопада — Полтава, Villa Крокодила 
  • 16 листопада — Дніпро, Stage music hall 
  • 21 листопада — Вінниця, Moda bar 
  • 22 листопада — Житомир, BigRoom 
  • 28 листопада — Рівне, Сталева Гора
  • 29 листопада — Львів, Малевич 
  • 30 листопада — Ужгород, Alive