Актор Рон Елі помер / скріншот Instagram

Американський актор Рон Елі, який відомий за роллю Тарзана в однойменному серіалі 1960-х років, помер. Йому було 86 років. 

Про тяжку втрату повідомила його донька та акторка Крістен Казале Елі.

"Світ втратив одного з найвидатніших людей, які будь-коли жили, а я втратила свого тата. Він був тим, кого люди називали героєм. Для мене він був актором, письменником, тренером, наставником, сім'єю та лідером. Тато створив потужну хвилю позитивного впливу, куди б він не йшов. Вплив, який він мав на інших - це те, чого я ніколи не бачила в жодній іншій людині! В ньому було щось справді магічне", - написала вона в своєму Instagram та опублікувала архівні сімейні світлини.

Відео дня

Причину смерті батька акторка не зазначила.

Скріншот посту Крістен Казале Елі
Покійний Рон з донькою / фото інстаграм Крістен Казале Елі

Що відомо про Рона Елі 

Кар'єра Рона почалася з другорядних ролей. Він зіграв в таких фільмах, як: "Південь Тихого океаун", "Чудовий містер Пенніпейкер" та "Злочинець, який пішов на Захід".

Та у 1960-х роках Елі отримав головну роль у серіалі "Тарзан", який одразу став популярним. У стрічці актор самостійно виконав практично всі трюки, внаслідок чого отримав багато травм та укусів тварин. 

Рон з серіалі "Тарзан" / скірншот Instagram

Після майже 40 років у кіно, чоловік у 2001 році оголосив про завершення  своєї акторської кар'єри. Але все одно повернувся у кіно через 13 років та  з'явився у телевізійному фільмі "Очікуючи Аміша". 

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть зірки серіалу "Рятувальники Малібу" Майкла Ньюмана.

Вас також можуть зацікавити новини: