Анна Трінчер переконана, що Волошин "втратив себе" і збився з правильного шляху / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Анна Трінчер висловилася про свого ексчоловіка – блогера Олександра Волошина. Артистка прокоментувала його втечу з України та відповіла, як переживала розлучення з ним.

Як відомо, пара перебувала у стосунках понад 3 роки, однак на початку 2024 року вони офіційно оголосили, що більше не разом. Виконавиця каже, що розлучення було справжнім ударом для неї і лише зараз вона оговталася від пережитого. Останній рік був дуже складним для неї.

Після болісного розриву Анна хотіла одразу поринути в нові стосунки, аби якомога швидше забути колишнього. Співачка додала, що шукала чоловіка за звичкою, адже до цього жила у співзалежних стосунках. Вона не розуміла, як жити самій. Своє кохання Трінчер поки що не зустріла, але зараз не шукає нового обранця, а зосереджена на кар'єрі та саморозвитку.

"За звичкою я шукала чоловіка, бо жила у співзалежних стосунках. Я не розуміла, як жити самій. Це все мене ранило, я підсвідомо шукала сильного чоловіка. Ходила на побачення, все це було… От, знаєте, коли ви приходите з побачення і запах не той, погляд не той, жарти не ті, все не те, і це тебе розбиває вщент", – пригадала зірка.

Анна Трінчер і Олександр Волошин / Скріншот Instagram

Після розлучення з Волошиним Трінчер підтримувала мама втікача – Олена Порхун. Артистка зізнається, що й досі підтримує зв'язок з родиною ексчоловіка. За її словами, Олена завжди була на її боці. 

Зараз Анну та Олександра нічого не пов'язує, а також в неї немає великого бажання спілкуватися з колишнім. Влітку цього року Волошин втік з України. Коментуючи це, виконавиця зазначила, що блогер "став не на той шлях".

"Стосовно мого колишнього чоловіка. Я думаю, що він в якийсь момент просто втратив себе і став не на той шлях. Але я завжди вірила у нього як у людину, і я вірю, що у нього знайдеться сила, може вже так і сталося, повернути себе собі. Це перший чоловік, якому я сказала "так". Десь він зламав мене, але це стало каталізатором сильної версії мене", – додала співачка.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер відновила спілкування з Волошиним. Саме співачка зробила перший крок до примирення.

Вас також можуть зацікавити новини: