Маша відповіла, як ставиться її мама до нового обранця  / Скріншот Instagram

Старша донька відомої української співачки Олі Полякової – 19-річна Маша – вперше поділилася подробицями особистого життя. Дівчина зізналася, що перебуває у стосунках та розповіла про свого бойфренда.

Маша зазначила, що вона перебуває у стосунках вже 8 місяців. Її коханий працює в ІТ-сфері. Пара вже живе разом, але зовсім скоро планує переїхати в іншу квартиру в Києві.

Також молода співачка поділилася, що вже знайома з батьками обранця і в неї з ними чудові стосунки. А щодо того, як реагує її зіркова матуся на вибір донька, то вона її підтримує та не втручається в особисте життя дівчини.

"Ми з хлопцем вже вісім місяців. Він купив квартиру й ми плануємо переїжджати до нього. Він працює в IT. Так, з його батьками я вже доволі давно знайома. У нього класна сім’я лікарів. Мої (батьки – УНІАН) з його не знайомі. Вони ставляться нейтрально й кажуть, що це мій вибір", – зазначила дівчина.

Маша Полякова з хлопцем / Скріншот Instagram

Раніше Оля зізнавалася, що переживала кризу у шлюбі з чоловіком. На запитання про те, чи була Маша свідком їхніх сварок, вона каже, що ні. Дівчина не цікавиться стосунками батьків. За її словами, вони з мамою не обговорюють такі проблеми один з одним. Лише деколи Маша може попросити пораду в Полякової.

"Я не живу з батьками з 16 років. Я не лізу в їхнє життя, вони – у моє. Ми ніколи не спілкуємося з мамою про свої стосунки. Хіба, можливо, якісь підказки прошу, а так ні. Ми спілкуємося, як близькі подружки, але щодо теми стосунків, то я сама знаю, як мені краще, а вона – як їй. Ми можемо поговорити абстрактно", – зазначила виконавиця.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла, які стосунки у її доньок та чому старша ходила до психолога. Співачка зізналася, з ким з дівчаток у неї ближче спілкування.

Вас також можуть зацікавити новини: