ALEKSEEV зізнався, що в нього є симпатія до Даши Кубік / скріншот з відео

Відомий український співак ALEKSEEV, справжнє ім'я якого Микита Алєксєєв, прокоментував роман з блогеркою Дашею Кубік, чутки про який вже ширяться декілька місяців. Артист зізнався в почуття до дівчини.

Блогерку та виконавця багато разів помічали разом на публіці, а самі зірки не спростовували та не підтверджували свої можливі стосунки. Однак зараз знаменитість ледве не вперше висловився з приводу роману із зіркою мережі.

Даша Кубік / Скріншот Instagram

Як відомо, Микита підтвердив розрив з російською співачкою Уляною Сирецькою, а після цього натякнув, що між ними з Дашею справді є романтичний зв'язок. 

ALEKSEEV зізнався, що в нього є симпатія до блогерки, але поки що вони не перебувають у стосунках. Після розставання з Синецькою виконавець живе один.

"Поживемо, побачимо. Я думаю, що це (симпатія – УНІАН) помітно неозброєним оком", – заявив Алєксєєв.

До слова, співак перебував у стосунках з Уляною понад 5 років. Пара разом жила в Києві, а Синецька навіть хотіла стати громадянкою України. Проте їхній роман закінчився.

Конкретних причин розриву Микита розкривати не став, але зізнався, що деколи через різкі зміни настрою з ним буває складно. Росіянка поки що не коментувала розставання із знаменитістю, як і Кубік, що поки що жодного разу не висловлювалася про ставлення до Алєксєєва.

Нагадаємо, раніше ALEKSEEV "спалили" в компанії Даши Кубік. Парочка прогулювалася разом по торгівельному центру у столиці.

Вас також можуть зацікавити новини: