Софія Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, якого не стало 22 роки тому / фото УНІАН

Відома українська співачка Софія Ротару, від якої тривалий час не було звісток, вийшла на зв'язок. Знаменитість повернулася до Києва з нагоди важливого дня у її житті.

Народна артистка прибула в місто, аби вшанувати пам'ять покійного чоловіка – музиканта Анатолія Євдокименка. Він пішов з життя 22 роки тому, 23 жовтня 2002 року. Софія Михайлівна у пам'ятний день відвідала могилу коханого на Байковому кладовищі та зробила знімок біля неї.

Знаменитість поділилася кадром у своєму Instagram, а підписі до нього була лаконічною. Зокрема, вона написала: "Єдиний", та додала смайлик у формі червоного серця, а також вказала сьогоднішню дату 23.10.2024.

Відео дня

На фото Ротару показалася у джинсах, коричневій жилетці, светрі та шарфі, а також у незмінному аксесуарі – окулярах.

Ротару на могилі в чоловіка / Скріншот Instagram

Поки що точно невідомо, чи виконавиця опублікувала старий знімок, чи свіжий. Проте, судячи з дати, ймовірно, знаменитість справді приїхала до Києва.

До слова, Ротару та Євдокименко  одружилися у 1968 році та жили разом понад 30 років, до смерті чоловіка у 2002 році. У подружжя народився син Руслан Євдокименко, якому зараз 54 роки. Після смерті Анатолія співачка більше не виходила заміж.

Зазначимо, що раніше ширилися чутки, що Софія Михайлівна придбала розкішну віллу на березі моря у Сардинії, Італія. Там вона нібито живе разом з сином та невісткою. Однак її сестра Ауріка стверджувала, що артистка не виїздила за кордон і живе у своєму столичному маєтку в Конча-Заспі. 

Нагадаємо, раніше Сестра Софії Ротару відповіла, чи з'явиться артистка на сцені під час війни. Ауріка також відповіла, чи є в сестри проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: