Дружина загиблого розповіла про життя відомого актора та серфера /  колаж з фото

Відомий актор, серфер, зірка фільму "Пірати Карибського моря. На дивних берегах" Тамайо Перрі, який загинув через напад акули, постійно був на межі життя та смерті. Зокрема, заняття серфінгом постійно ставило під загрозу його безпеку.

Як пише видання New York Post, дружина актора розповіла нові подробиці його смерті. За її словами, Перрі постійно допомагав іншим людям, тому що працював рятувальником на Гаваях. Вона каже, що укус акули в океані – це останнє про що він думав у цьому житті.

Тамайо був переконаний, що смерть у воді – це те саме, що страх сісти за кермо автомобіля. У будь-яку хвилину може статися аварія, але люди все одно продовжують користуватися наземним транспортом. Саме такими переконаннями керувався серфер, рятуючи людей.

Понад 15 років знаменитість працював рятувальником на найнебезпечніших пляжах світу. Звичайно, за ці роки він постійно стикався з небезпекою. Зокрема, одного разу, як поділилася вдова, дошка для серфінгу впала на актора і поранила його голову. Цей удар міг призвести до смерті.

Тамайо Перрі / Скріншот Instagram

Ще один випадок стався, коли Тамайо перебував в океані. Чоловік травмував ногу і виринув з води з глибокою раною прямо біля стегнової артерії. Проте саме акули ніколи не викликали почуття страху в Перрі. Він вважав, що напад риби малоймовірний.

"Нам було так весело. Це було неймовірно. У нього було справді прекрасне, повне життя. На його рахунку безліч врятованих життів. Він витягував своїх найкращих друзів. Він витягував незнайомців. Все це нелегко. Це дуже героїчна робота", – поділилася жінка, яка була знайома з зіркою понад 26 років.

Вона розповіла, що тіло актора знайшли біля берега. Друзі почали бити на сполох, коли зрозуміли, що Тамайо затримався в океані. Вони дістали мертвого актора і побачили, що шансів на життя не було. Річ у тім, що поранення, як нанесла йому акула, були несумісні з життям.

До слова, знаменитість з 12 років займався серфінгом. Перрі став переможцем у змаганнях Pipeline Masters і вважався одним з найкращих серферів світу. Щодо його акторської кар'єри, то він зіграв ролі у серіалах "Загублені" і "Поліція Гаваїв", а також у фільмах  "Блакитна хвиля" та "Пірати Карибського моря".

Нагадаємо, раніше помер лідер Crazy Town та автор хіта "Butterfly" Сет Бінзер.

Вас також можуть зацікавити новини: