Каньє Вест і Б'янка Цензорі вже повідомили про розлучення рідним та друзям / фото Getty Images

Скандальний американський репер Каньє Вест, який підтримує путінський режим, розлучається зі своєю дружиною – австралійською моделлю Б'янкою Цензорі. Стало відомо, що пара ще декілька тижнів тому розірвала стосунки.

Як повідомляє видання TMZ з посиланням на власні джерела, зіркове подружжя оголосило про розлучення своїм рідним та планує видати офіційну заяву для шанувальників. За словами інсайдера, Цензорі важко переживає розлучення. Тому модель вирішила повернутися до рідної Австралії, де проводитиме час з рідними і відновлюватиметься після розставання.

Джерело вказує, що 47-річний репер вже розповів про розлучення своїм друзям. Після офіційного розриву з Б'янкою він планує емігрувати зі США до Токіо, Японія, де хоче жити найближчим часом.

Відео дня

Наразі причини розлучення пари не розголошуються. Самі закохані поки що ніяк не коментували свій можливий розрив. Водночас пара давно не з'являється на публіці. Після 20 вересня Каньє жодного разу не бачили разом з дружиною. Ба більше, репер, який раніше ніколи не розлучався з Цензорі, навіть в Токіо літав наодинці.

Що відомо про Каньє Веста

Музична кар'єра репера розпочалася у 2000-х, коли він працював продюсером для інших артистів, зокрема Jay-Z.  Каньє здобув популярність після випуску свого дебютного альбому "The College Dropout" (2004). Серед найбільш його відомих треків "Graduation" та "My Beautiful Dark Twisted Fantasy".

Окрім музичної кар'єри, Каньє також є дизайнером. Він співпрацював з брендом "Adidas", і створив популярну лінію взуття Yeezy. Вест також відомий своїми суперечливими висловлюваннями. Зокрема, у 2022 році він втратив статус мільярдера через антисемітські слова, які не сподобалися "Adidas", після чого компанія розірвала з ним контракт. Також знаменитість неодноразово публічно демонстрував свій захват від російського диктатора Путіна та навіть називав себе "молодим Путіним". На додаток, у 2021 році він змінив своє офіційне ім'я на "Ye".

З 2014 по 2022 рік Каньє перебував у шлюбі з американською моделлю та підприємицею Кім Кардаш'ян. В подружжя народилося четверо дітей: двох доньок та двох синів. Вдруге скандальна зірка одружився у 2022 році з Б'янкою Цензорі.

Нагадаємо, раніше після поїздки в Росію Каньє Вест отримав звинувачення від росіян. Репер відгуляв на дні народженні свого друга та дизайнера його бренду Гоші Рубчинського і поїхав з Москви, а окупанти вирішили перевірити його творчість репера. 

Вас також можуть зацікавити новини: