Джастін Бібер тримається осторонь скандалу, аби не псувати свою репутацію / Скріншот Instagram

Відомий канадський співак Джастін Бібер почав вести самітницький спосіб життя після розголошення злочинів репера P. Diddy, якому днями висунули ще 6 звинувачень у сексуальному насиллі. Інсайдери повідомляють, що в артиста на тлі скандалу погіршився психоемоційний стан.

Як відомо, P. Diddy звинуватили у торгівлі людьми та насиллі понад 120 осіб. Серед постраждалих були неповнолітні. Ширяться чутки, що однією з таких жертв міг бути Бібер. Сам артист поки що не підтверджував, але і не спростовував цю інформацію.

Однак, як пише видання Us Weekly з посиланням на власні джерела, виконавцю з часом, коли розкриваються нові подробиці скандалу, стає тільки гірше. Папараці, які помічали Джастіна на вулицях США, також вказували, що знаменитість мав втомлений та пригнічений вигляд.

Відео дня

Коли злочини репера набули розголосу, 30-річний Бібер не з'являється на публіці. Зараз, за словами інсайдерів, в нього почалася депресія і він дійсно у дуже тяжкому стані.

"У Джастіна проблеми з психікою, і він перебуває у тяжкому стані. Він має довгу історію з Diddy. І ті звинувачення, які йому закидають, Джастіну важко усвідомлювати", – сказав інсайдер.

Джастін Бібер / фото Justin Bieber, Facebook

Вказано, що рідні порадили Джастіну триматися осторонь та не втручатися у скандал. Сам він, мовляв, відчуває огиду до всього, що зараз коїться. Ймовірно, зірка не коментуватиме злочини P. Diddy, адже не хоче згадувати про минуле та повертатися до старих травм.

До слова, у вересні репера заарештували і наразі він перебуває під вартою. Суд щодо його злочинів запланований на травень наступного року. Сам артист всі звинувачення відкидає.

Нагадаємо, раніше репера Каньє Веста звинуватили у сексуальному насиллі. Підозрюють, що артист брав участь у вечірках P. Diddy, а його обраниця – модель Б'янка Цензорі – могла бути співучасницею злочинів.

Вас також можуть зацікавити новини: