Ділан Дуглас вражений красою Києва під час війни / Скріншот Instagram

Син знаменитого американського актора, зірки "Основного інстинкту" Майкла Дугласа – 24-річний актор Ділан – поділився враженнями від України після приїзду в Київ. Чоловік пояснив, чим його вразила українська столиця.

Як відомо, зіркова родина перебувала в місті з 11 по 13 вересня. Вони прибули до Києва задля участі Саміті перших леді та джентльменів, який проводила Олена Зеленська. Попри те, що Ділан перебував в Україні лише три дні, у нього багато вражень від поїздки і він вирішив поділитися ними з підписниками в Instagram.

Артист опублікував відео, в якому показав памятки Києва, які він відвідав. Зокрема, на кадрах можна побачити залізничний вокзал, Софію Київську, Стіну пам'яті полеглих за Україну на Михайлівському Златоверхому монастирі, Майдан незалежності, а також знищену росіянами дитячу лікарню "Охматдит".

Відео дня
Скріншот Instagram
Ділан та Майкл Дугласи / Скріншот Instagram

В описі під відео Ділан зазначив, що це була дуже особлива та незабутня для нього поїздка. Він вражений красою міста під час війни. Водночас зірковий син зізнався, що дуже щасливий, що живе в мирній Америці.

"Цього тижня я мав нагоду відвідати Україну. Це була пригода всього мого життя, і мій досвід залишив мені відчуття, що мені дуже пощастило жити в країні, яка є вільною і мирною. Я так багато хочу розповісти про свій досвід, що не встигну надрукувати. Слава Україні!" – написав Ділан.

Нагадаємо, раніше Майкл Дуглас поділився враженнями від України після приїзду в Київ. Артист розповів, як змінилася його думка про нашу державу.

Вас також можуть зацікавити новини: