Ауріка Ротару наголосила, що в сестри немає жодних проблем зі здоров'ям / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Ауріка Ротару відповіла, чи є в планах у її сестри – народної артистки України Софії Ротару – повернутися на велику сцену. Виконавиця пояснила, за якої умови знаменитість може дати концерт.

За словами Ауріки, у Софії Михайлівни немає жодних проблем зі здоров'ям, які б могли завадити її виступу, але поки що вона не готова з'являтися на публіці та виступати на сцені. Причиною цьому є повномасштабне вторгнення. Сестра зірки вважає, що Ротару знову потішить шанувальників своїми шоу після завершення війни.

"Зі здоров'ям усе в порядку. Побачити її на сцені – не знаю. Якщо закінчиться війна, то можливо будуть і концерти. Зараз поки ні", – поділилася виконавиця.

Варто вказати, що до початку повномасштабного вторгнення Софія Михайлівна активно гастролювала Росією. Однак після 24 лютого 2022 року вона обрала для себе мовчазну позицію. Жодним чином артистка не висловлюється про війну. Лише деколи у її соцмережах можна побачити наслідки російських обстрілів або картинки із закликом до миру. 

На додаток, у 2022 році Ротару пішла з великої сцени, вона не дала жодного концерту та не випускає нових пісень. Ширилися чутки, що зараз Ротару разом з своїми рідними живе за кордоном.

Нагадаємо, раніше відома українська співачка висловилася про мовчання Ротару під час війни. Оксана Білозір переконана, що не варто вимагати від неї пояснень.

Вас також можуть зацікавити новини: