Сергій Жадан неоднозначно прокоментував стосунки / фото УНІАН

Відомий український письменник, лідер гурту "Жадан і собаки" Сергій Жадан вперше висловився про стосунки з відомою політикинею Світланою Бобровською.

Днями музикант став зіркою українських видань після того, як блогер-пліткар Богдан Беспалов розповів про його нову обраницю. За даними інформаторів оглядача, коханою літератора стала українська депутатка.

Як відомо, Бобровська – громадська діячка, депутатка від партії "Голос" та членкиня комітету з питань нацбезпеки у Раді. Чутки поширилися після частих спільних появ знаменитостей на публіці. Джерела вказували, що Сергій і Світлана добре знайомі.

Відео дня
Жадан і Бобровська / Скріншот Facebook

Новини змусили артиста відреагувати на чутки та відповісти, чи справді він у стосунках з Бобровською. На своїй сторінці у Facebook Жадан неоднозначно прокоментував плітки.

"Мушу визнати, що про все найцікавіше в своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці", – написав письменник.

Тим самим Сергій ані спростував, ані підтвердив роман з Світланою. Варто вказати, що про свої попередні стосунки з співачкою Христиною Соловій зірка також говорив неоднозначно. Він часто ухилявся від відповіді, аж поки сама виконавиця не розкрила деталей.

Чим відомий Жадан

Він є автором численних книг, серед яких романи, поетичні збірки та есе. Серед його найпопулярніших видань "Ворошиловград", "Депеш Мод", "Інтернат", збірки "Ефіопія", "Життя Марії", "Тамплієри". Його творчість часто зосереджена на соціальних та політичних питаннях, зокрема на темах війни, ідентичності та життя на сході України.

Жадан отримав багато літературних нагород як в Україні, так і за кордоном, зокрема, Центральноєвропейську літературну премію "Ангелус", премію імені Джозефа Конрада та інші.

Також музикант займається перекладом. Він перекладає з німецької та польської мов. Сергій перекладав твори таких авторів, як Бертольт Брехт, Райнер Марія Рільке, Чеслав Мілош.

Нагадаємо, раніше Сергій Жадан вступив до лав ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: