Сергій Притула каже, що поки що в нього немає планів іти в політику / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий, а зараз волонтер Сергій Притула вперше прокоментував свої політичні амбіції. Громадський діяч відповів, чи планує він пов'язати своє життя з політикою.

За словами Притули, наразі він зосереджений лише на волонтерській діяльності. Допомога військовим та постраждалим від війни забирає весь його час, тому, як каже Сергій, йому ніколи будувати плани в політиці:

У моєму порядку денному немає такого слова, як "політика". Є "policy" – розробки якихось правил просування українських наративів на зовнішні ринки. Місія номер один – вижити. Балакати про політику, коли ти думаєш про виживання і збори коштів для військових, які звикли до певного рівня забезпечення з боку нашого фонду, то ось це виклик, що жодна політика поруч не стоїть.

Сергій Притула / Скріншот Instagram

Американський національний інститут провів опитування, згідно з яким 49% українців позитивно ставляться до умовної партії, яку очолює Притула. Сергій висловився про це і подякував громадянам за довіру.

"У людей хороший смак, так тримати. Дякую за довіру, за симпатію", – додав волонтер.

А от щодо того, чи бачить себе громадський діяч на посаді президента, він прямо відповідати не став. Притула пожартував, що, мовляв, кожен українець колись уявляв себе президентом.

"Я коли з кумом на кухні випивав, коли я ще вживав горілку, я так країною міг керувати, що ви не повірите. Тут на вулицю вийди і кожен себе бачив час від часу як не президентом, то батьком нації", – сказав Сергій.

Нагадаємо, раніше Сергій Притула вперше зізнався, що були замахи на його життя. Він зазначив, що службі безпеки доводилося перевіряти всі сигнали.

Вас також можуть зацікавити новини: