Селена Гомес отримала обручку від коханого / фото інстаграм Селени Гомес

Відома американська співачка та акторка Селена Гомес, яка зустрічається з музичним продюсером Бенні Бланко, спровокувала плітки про заручини. Про це пише видання The Mirror.

Відомо, що дівчина вже рік у стосунках. А нещодавно вона опублікувала у себе в Instagram декілька фото з бойфрендом. На знімках пара показала, як проводить час разом, а також сама Селена вдягнула вечірню сукню та заінтригувала підписників. 

"Чудова ніч", – написала Селена та додала на безіменний палець два смайлика у вигляді сердечка. 

Скріншот сторіз Селени Гомес

Після цього прихильники зірки впевнені, що таким чином дівчина приховує обручку. Тож вони почали вітати її з новим статусом та бажати щастя парі.

  • "Селена Гомес заручена. Вона приховує обручку. Вітаю її та Бенні"
  •  "Селена Гомес і Бенні Бланко заручені"
  • "Вони точно готуються до весілля".

Цікаво, що сама пара поки не коментувала ці плітки. Проте, подейкують, що співачка та продюсер заручилася на вихідних, а святкування події відбулося в пляжному будиночку в оточенні найближчих друзів.

Селена та Бенні / фото інстаграм Селени Гомес

Що відомо про Селену Гомес

Селена Гомес за свою співочу кар'єру продала понад 7 мільйонів копій альбомів та 22 мільйони копій синглів у світі. Зірка має чимало престижних нагород, зокрема, вона стала "Жінкою року" на церемонії Billboard Women in Music, отримала "Греммі" за свій іспаномовний альбом та декілька років поспіль була кумиром молоді. Найвідоміші її хіти: "Love You Like A Love Song", "Look At Her Now" та багато інших.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що актор Бредлі Купер готується до весілля з відомою моделлю.

Вас також можуть зацікавити новини: