Санта Дімопулос відправила сина у літній табір у Швейцарії / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Санта Дімопулос поділилася сімейним контентом. Артистка показала 15-річного сина від ведучого Андрія Джеджули та 4-річну доньку. 

У своєму Instagram знаменитість опублікувала декілька світлин з дітьми. Санта показала фото з сином Даніелем в аеропорту та зізналася, що літні канікули він проведе окремо від неї. Як написала артистка, підліток вирушить до літнього табору, де перебуватиме наступні три тижні. Хлопчик поїде у Швейцарію.

"Даніель вирушає до табору в Швейцарії на три тижні", – зазначила виконавиця.

Відео дня
Дімопулос з сином / Скріншот Instagram

На додаток, Дімопулос показалася у компанії доньки Софії, яка народилася у шлюбі зіркової матусі та бізнесмена Ігоря Кучеренка. Дівчинка та співачка прилетіли до Флоренції, Італія. Санта поділилася знімками з їхньої прогулянки. Маленька Софія здивувала своєю схожістю з татом та неймовірною красою.

Санта з донькою / Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Що відомо про Дімопулос

Санта стала відомою завдяки участі в популярних телевізійних шоу та конкурсах краси. Свою музичну кар'єру вона почала як учасниця гурту "ВІА Гра", де співала з 2011 по 2012 рік. Після цього артистка займалася сольною творчістю. Окрім музичної діяльності, Санта активно працює в модельному бізнесі та знімається для різних глянцевих журналів.

Вона також брала участь у популярних телевізійних шоу, таких як "Танці з зірками" та "МастерШеф". Санта є власницею кількох бізнесів, зокрема, фітнес-клубу. Нині вона працює експоненціальним коучем.

Нагадаємо, раніше Андрій Джеджула відповів, у яких стосунках з колишньою Сантою Дімопулос.

Вас також можуть зацікавити новини: