P. Diddy закрив рота Джастіну Біберу / скріншот Instagram

Найгучніший скандал в Голлівуді з відомим репером P. Diddy, він же Шон Комбс, набирає ще більше обертів. Про це пише Page Six. 

Нещодавно артиста звинуватили у сексуальному насиллі та торгівлі людьми. Згодом стало відомо, що 120 осіб подали судові позови на репера. Наймолодшій жертві було всього 9 років, а найстаршій – 38 років. Також зазначалося, що репер міг знущатися над своїм підопічним Джастіном Бібером. 

Та днями у мережі з'явилося архівне відео 2011 року, на якому P. Diddy заявив, що у них з Бібером дружба. Наставник ще молодого артиста сказав, що хлопець дуже талановитий.

Відео дня

"Ми стали друзями. Він не боїться мені дзвонити й просити поради. Крім його таланту, він один із найкращих дітей, яких ви могли знати", - сказав P. Diddy.

Репр та Джастін Бібер / скріншот з відео 2011 року

Репер також додав, що подарував автівку співаку і у нього був доступ до його будинку та вечірок. Проте подробиць вирішив не розкривати та наголосив, що Бібер також буде тримати язика за зубами.

"Джастін знає, що краще не говорити про речі, які він робить. Це не для всіх. Де ми проводимо час і що ми робимо, ми не можемо розкрити", - відповів тоді репер. 

Та зараз на тлі чуток про ймовірний злочин з боку репера, такі зізнання сприймають як докази у знущаннях. Проте поки офіційно Джастін Бібер нічого не коментує.

Що відомо про скандал з P. Diddy

У вересні артисту висунули звинувачення у сексуальному насиллі, торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, перевезення для проституції та рекету. Згодом виявилося, що свідками його злочинів могли стати багато відомих людей, які роками мовчали. Серед них: Бейонсе, Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лопес, Опра Вінфрі, Вілл Сміт та інші. 

До слова, зараз репер знаходиться під вартою. Під час обшуку ФБР виявило у його маєтку наркотики, зброю та понад тисячу пляшок дитячої олії. Але сам P. Diddy заперечує свою провину. 

Нагадаємо, раніше ведуча Катя Осадча відреагувала на гучний скандал з P. Diddy.

Вас також можуть зацікавити новини: