Раміна Есхакзай спростувала чутки про її політичні амбіції / Скріншот Instagram

Відома українська журналістка та інтерв'юерка Раміна Есхакзай, яка раніше зізналася, де служить її наречений, прокоментувала чутки про те, що вона планує йти в політику та може стати радницею Офісу Президента України. Блогерка зробила заяву щодо політичних амбіцій у коментарі для проєкту "Ранок у великому місті".

За словами 32-річної журналістки, інформація, яка шириться в мережі, не відповідає дійсності. Раміна спростувала свою причетність до Офісу Президента та наголосила, що жодних зв'язків з політикою у неї немає.

"Ця інформація не є правдивою. Напевно, людям треба про щось писати. На жаль, у людей складається таке враження, що хтось має комусь належати. Це не так. Я не маю жодних зв’язків ні з Андрієм Єрмаком, ні з Офісом Президента", – заявила Есхакзай.

Відео дня
Раміна Есхакзай / Скріншот Instagram

Зазначимо, що чутки поширилися після, як один з українських Telegram-каналів опублікував інформацію, що інтерв'юерка найближчим часом обійме посаду радниці ОП.

"На місце радниці Офісу президента Дарії Зарівної розглядають іншого кандидата. Найімовірніше, її місце займе відома журналістка Раміна Есхакзай. Дар'я перейде більш відповідальну міжнародну роботу", – йшлося у дописі.

Нагадаємо, раніше про свої політичні амбіції розповів співак Тарас Тополя. Лідер гурту "Антитіла" зізнався чи готовий відмовитися від музики на користь політики.

Вас також можуть зацікавити новини: