KOLA привітала закоханих / колаж УНІАН

У суботу, 19 жовтня, українська співачка KOLA дала свій великий сольний концерт у Палаці спорту в Києві. Просто під час нього учасник її команди освідчився коханій.

На концерті виконавиці було чимало зворушливих моментів. Зазначимо, що він проходив в день народження зірки. Тому її колеги влаштували їй сюрприз і буквально увесь зал вітав артистку зі святом. Це довело знаменитість до сліз, але ще більш чуттєвим був момент, коли член її команди зробив пропозицію руки та серця своїй дівчині.

Як пише 1plus1.ua, аранжувальник співачки Сергій Магнушевський просто перед 7-тисячною аудиторією освідчився коханій Аліні. Спочатку сама KOLA підійшла до чоловіка, аби подякувати йому за його роботу, а потім він взяв до рук мікрофон і звернувся до зірки.

"Я захоплююсь твоєю командою. Я радий бути частинкою цієї команди. І я знаю, настільки сильно цей день важливий для тебе. Але мало хто знає, що цей день дуже важливий для мене також", – сказав Сергій.

На відео, яке поширили в мережі видно, що після цих слів він став на одне коліно і покликав свою дівчину заміж. Аліна погодилася, а щасливий Магнушевський вигукнув: "Вона сказала "так".

Зал вибухнув гучними оваціями, а люди, що сиділи поруч, почали вітати пару. KOLA проспівала уривок пісні "Тебе-собі", а потім виконала пісню "Біля серця". Вона долучилася до привітань і сказала: "Бажаю, щоб ви завжди носили своє кохання біля серця".

Нагадаємо, раніше KOLA закохала мережу у свій новий трек "Титанік". Артистка випустила танцювальний кліп на нову пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: