Чоловік прокоментував свій вчинок на концерті / колаж УНІАН

Проукраїнський активіст вибіг на сцену під час концерту відомого канадського співака The Weeknd, який відбувся днями у Мельбурні, Австралія. Чоловік поділився кадрами з виступу зірки та розповів, як йому вдалося потрапити на сцену.

Стало відомо, що невідомий, який на декілька секунд перервав виступ The Weeknd, це блогер Джонсон Вен. Присутні на концерті зафільмували його вчинок, а сам чоловік поширив відео у своєму Instagram.

Джонсону, аби потрапити до виконавця, потрібно було вилізти на 1,5-метрову сцену та швидко добігти до співака, поки його не зупинила охорона, що він і зробив. Вену вдалося добігти до The Weeknd та на кілька секунд перервати його виступ, але після цього його все ж вивів охоронець. Чоловік був одягнений в червону футболку з українським прапором та написом "Free Ukraine", що в  перекладі означає "Вільна Україні".

Помітно, що знаменитість був шокований вчинком шанувальника, проте він не відштовхнув активіста, а навіть обійняв його, а вже після цього його забрала охорона.

"Я вибіг на сцену, щоб обійняти Ейбеля (справжнє ім'я The Weeknd – УНІАН) і сказав йому: "Дозволь мені залишитися на сцені з тобою", – написав під відео блогер.

Виявилося, що Джонсон відомий в Австралії своїми скандальними витівками. Він вже з'являвся на фіналі Олімпійських ігор 2024 у Парижі та на фіналі Чемпіонату світу з футболу 2023, де намагався привернути до себе увагу та перервати події.

Нагадаємо, раніше The Weeknd випустили "гарячий" кліп за мотивами "Ідола". У відео показано відверті сцени зі скандального серіалу.

Вас також можуть зацікавити новини: