Ясинський вважає, що артист зможе повернутися, якщо допоможе Україні отримати військову допомогу / колаж УНІАН

Відомий український продюсер Михайло Ясинський, який співпрацює з співачкою Олею Поляковою, висловився про співака Олега Винника. Він відповів, за якої умови артист, який втік за кордон, зможе повернутися в Україну.

Багато років тому Ясинський та Винник співпрацювали. Свого часу продюсер допоміг виконавцю покращити його репутацію та розв'язати "певні проблеми з медіа й визнанням".

"Я мав честь працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитою, трудоголіком, видатним артистом, у якого були певні проблеми, і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити", – пригадав Михайло.

Відео дня

На думку продюсера, зараз в Олега великі проблеми з медійністю. Йому буде складно просто повернутися в Україну та вдати, наче не було цієї втечі та двох років мовчання з його боку.

Олег Винник та Михайло Ясинський / скріншот з відео

Однак Михайло припускає, що його повернення стане можливим, якщо він допоможе українцям під час війни. Йдеться про військову допомогу від Німеччини, де зараз живе артист:

Якщо завтра ми побачимо його у Бундестазі, де він із такою потужною промовою змусить німецьких парламентаріїв прийняти рішення щодо використання TAURUS і так далі, і це буде його заслуга, – так, можна (повернутися – УНІАН).

Зазначимо, що Винник втік з України в лютому 2022 року. Його колишній продюсер Олександр Горбенко розповідав, що він виїхав до Німеччини "ховаючись під ковдрою в авто". Понад 2 роки Олег не коментував війну в Україні та не виходив на зв'язок.

У серпні він несподівано повідомив про повернення на сцену та випустив пісню "Мої люди". Водночас до України співак не повернувся та, схоже, не планує цього робити. Наразі про його життя майже нічого невідомо.

Нагадаємо, раніше співак Андрій Кравченко публічно звернувся до Винника. Він закликав його повернутися в Україну та відповів на закиди про те, що він копіює колегу.

Вас також можуть зацікавити новини: