Ані Лорак / скріншот Instagram

Українська співачка Ані Лорак, яка продовжує свою кар'єру в Росії й уникає висловлювань про війну в Україні, залишила країну-агресора.

У свій день народження вона відзначилася цинічним вчинком - випустила пісню українською мовою і поїхала зі своїм бойфрендом Ісааком Віджраку в Європу. Вона відзначатиме своє свято в Італії.

Цікаво, що в пісні "Бачила" українською мовою співається про кохання, але, як і в інших її роботах, у тексті повністю відсутні згадки про війну в Україні.

Відео дня
скріншот Instagram

Крім того, в одному з відео, опублікованому її коханим, можна побачити Собор Санті-Джованні-е-Паоло - одну з найбільших святинь Венеції. Днями співачка також опублікувала фотографію з Ісааком, на якій вони, найімовірніше, насолоджуються відпочинком за кордоном.

скріншот Instagram

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Ані Лорак не зробила жодних публічних заяв про війну, що викликало хвилю критики як в Україні, так і за її межами.

Незважаючи на свою українську батьківщину, співачка продовжує виступати в Росії, уникаючи будь-яких обговорень політичної ситуації або засудження агресії з боку РФ.

Її мовчання з приводу подій в Україні сприймається багатьма як зрада, і це призвело до значного падіння її популярності на батьківщині.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак зганьбилася на концерті в Москві.

Вас також можуть зацікавити новини: