Повалій переконана, що українців та росіян "посварили спеціально" / скріншот з відео

Відома співачка Таїсія Повалій, яка зрадила Україну та стала на бік Кремля, знову наговорила маячні про повномасштабне вторгнення. Артистка розмріялася про "примирення народів" та анонсувала двомовний музичний альбом.

У російських Telegram-каналах ширитися заява путіністки про те, що вона планує випустити нові пісні, які будуть написані двома мовами: українською та російською.

Таким чином зрадниця прагне помирити два народи та називає це своєю "головною ціллю". Ба більше, говорячи про це, Повалій спробувала видавити з себе награні сльози, аби продемонструвати, як сильно нібито її турбує тема війни.

"Таїсія Повалій хоче випустити російсько-український альбом, в якому буде половина пісень російською і половина українською мовою! Співачка хоче, щоб усі помирилися. Зверніть увагу, Таїсія говорить, у прямому сенсі, зі сльозами на очах", – написали у підписі до відео.

На додаток, Таїсія заговорила за принципом кремлівської пропаганди та зазначила, що українців та росіян "посварили спеціально". Тому вона прагне знову подружити народи "на зло всім". Окрім того, напад окупантів на Україну, їхні вбивства та руйнування на її батьківщині, вона називає просто "сваркою".

"Я хочу випустити російсько-український альбом, тобто половина пісень російськомовних, половина україномовних. Я хочу, щоб ми знову почали дружити. Це моє найголовніше завдання", – видала путіністка.

До слова, у 2023 році Повалій, яка вже 10 років живе в країні-агресорці, офіційно стала громадянкою РФ. Тепер вона регулярно висловлюється щодо війни та підспівує російським пропагандистам.

Нагадаємо, раніше Повалій видала чергову цинічну заяву про війну в Україні. Співачка назвала Росію своєю батьківщиною та закликала допомагати окупантам.

Вас також можуть зацікавити новини: