Потап зробив кадр з Євою Лонгорією у Лос-Анджелесі / Скріншот Instagram

Відомий український репер Потап, він же Олексій Потапенко, який втік за кордон після початку повномасштабного вторгнення, показався в компанії відомої акторки. Артист розсекретив, в якій країні перебуває.

Як відомо, виконавець виїхав з України у перші місяці великої війни. Знаменитість не приїжджає на батьківщину та, схоже, не планує повертатися. Він будує свою кар'єру за кордоном і лише деколи згадує про війну, публікуючи новини про обстріли в соцмережі.

Цього разу у своєму Instagram він поділився світлиною із зіркою серіалу "Відчайдушні домогосподарки", 49-річною акторкою Євою Лонгорією. Знімок, ймовірно, був зроблений в аеропорту, оскільки артисти позували біля великої кількості валіз.

Відео дня

Наразі Потап перебуває в Лос-Анджелесі, США. Там він і зустрів, вочевидь випадково Лонгорію. У підписі до кадру репер зазначив, що був радий особисто познайомитися з акторкою.

"Попереду чудові часи з чудовими людьми. Приємно познайомитися з вами, Єва Лонгорія", – написав виконавець.

Потап і Єва Лангорія / Скріншот Instagram

У коментарях підписники української зірки засипали компліментами, але не репера, а Єву. Вони відзначили, що акторка має неперевершений вигляд:

  • "Вау! Яка ж вона мила та крихітна"
  • "Її краса зачаровує"
  • "Дуже красива Єва Лонгорія, я її обожнюю"

Нагадаємо, раніше Потап зробив пародію на втікача Олега Винника. Репер нарвався на хейт в мережі, оскільки він сам перебуває за кордоном. 

Вас також можуть зацікавити новини: