Популярна українська актриса заявила про готовність іти на фронт

Актриса Катерина Олос розповіла про те, чи думала піти на фронт, щоб захищати Україну зі зброєю в руках, як її героїня з серіалу "Зозулі".

За словами знаменитості, вона хоче пройти спеціальну військову підготовку, щоб бути готовою до різних сценаріїв.

"У мене хороша фізична підготовка, тому що регулярно займаюся спортом. Думала, вчитися керувати дронами, бо не переношу вигляду крові", - зізналася дівчина.

Відео дня

Також вона розповіла, як їй вдається триматися під час повномасштабної війни.

"Спілкування з людьми, час із собою, ранкова рутина і йога, яка допомагає вирівнювати психофізичний стан. Коли наші зовнішні опори руйнуються, потрібно спиратися на внутрішній ресурс, щоб не впадати в депресивні стани. Йога та ранкові ритуали - це мої рятівники. Якщо немає зйомок, то моя ранкова рутина виглядає так: прокидаюся о сьомій (в ідеалі - о шостій), приймаю душ, влаштовую собі чайну церемонію, пишу ранкові сторінки, потім - медитація, йога або спортзал. Намагаюся на це виділити три години, і бажано бути без телефону. Після 9 ранку вриваюся в роботу", - зазначила акторка.

Олос додала, що треба прийняти той факт, що вже ніколи не буде так, як було до війни.

"Навіть думати про це не треба, бо тільки витрачаємо свої сили на те, що не можемо змінити. Я намагаюся зосередитися на сьогоденні та майбутньому", - підсумувала знаменитість.

Нагадаємо, раніше відома українська актриса розповіла про знайомство із Зеленським.

Вас також можуть зацікавити новини: