Блогерка Аліне Феррейра померла після операції / фото інстаграм Аліне Феррейри

Відома бразильська блогерка Аліне Феррейра, яка розповідала у своїх соцмережах про моду та подорожі, померла після пластичної операції. Причиною смерті стало виникнення генералізованої інфекції. Про це повідомляє видання Correo Brazilenze.

Все почалося з того, що 33-річна дівчина захотіла збільшити собі сідниці із застосуванням поліметилметакрилату, який не рекомендують використовувати у естетичних цілях. Проте після операції, за словами чоловіка покійної, блогерка повернулася додому і їй одразу стало зле. На наступний день у неї піднялася температура. 

Чоловік звернувся до кліники, аби зрозуміти, як рятувати кохану. Але власниця закладу відповіла, що "це нормально, слід прийняти ліки від лихоманки". 

Відео дня

"У Аліне почалися болі в животі і вона знепритомніла. Її госпіталізували в регіональну лікарню Аса Норте, де вона пробула кілька днів, після чого її перевели в приватний медзаклад у місті Аса Сул", - зазначив чоловік. 

Проте згодом серце блогерки перестало битися. Про цю втрату написали знайомі відомої бразилійки так: 

"Ми глибоко співчуваємо родині Аліне. Це болісна втрата для всіх. Вона була мрійливою дівчиною і завжди посміхалася, і саме такою ми маємо пам'ятати її".

Покійна Аліне Феррейра / фото інстаграм Аліне Феррейри

Реакція клініки на трагедію

Згодом виявилося, що клініка, куди Феррейра звернулася за хірургічними послугами, не мала ліцензії на проведення подібних процедур. Ба більше, під час операції блогерці ввели по 30 мл поліметилметакрилату в кожну сідницю, що є великою дозою. 

Але представники клініки не беруть відповідальність за фатальний інцидент на себе. Вони наголошують, що застосували тільки біостимулятор, а інфекцію дівчина могла нібито занести самостійно через простирадла у власному будинку. 

До слова, власниця клініки зараз заарештована. Поки триває слідство, її заклад закрили. 

Нагадаємо, раніше після операції у хірурга Кіркорова, раптово помер відомий російський продюсер.

Вас також можуть зацікавити новини: