Кейт Вінслет не соромиться зайвої ваги / фото ua.depositphotos.com

Актриса Кейт Вінслет, яка стала зіркою фільму "Титанік", знялася в новій картині під назвою "Лі". Під час зйомок фільму один із членів знімальної групи попросив її приховати складки на животі.

Актриса не стала мовчати і поставила на місце свого кривдника.

"Там є момент, де Лі сидить на лавці в бікіні... І один із членів знімальної групи підійшов між дублями і сказав: "Можливо, ти захочеш сидіти рівніше". Щоб ви не бачили моїх складок на животі? Ні в якому разі! Це було навмисно, розумієте?" - розповіла актриса в інтерв'ю Haper's BAZAAR.

Відео дня

Вона додала, що їй навіть на думку не спало якось приховувати складки на животі, бо вона пишається своїм віком і тілом.

Кейт Вінслет не соромиться зайвої ваги / фото ua.depositphotos.com

Варто зазначити, що Вінслет завжди боролася з нав'язаними стереотипами краси. Якось вона навіть посварилася з глянцевим журналом, який відретушував її фігуру.

"Я відчуваю величезне полегшення від того, що жінки набагато краще сприймають себе і відмовляються від осуду. Тому що я не знаю жодної своєї ровесниці, яка виросла, бачачи, як її мати дивиться в дзеркало і каже: "Я виглядаю добре!" Моя мама ніколи цього не робила. Це завжди було: "О Боже, я не думаю, що зможу це носити, я виглядаю як хіпі, мій зад має великий вигляд?" Ми витрачаємо стільки часу на самокопання, і я більше ніколи так не робитиму", - зазначила Кейт.

Нагадаємо, раніше на відому українську гумористку напали через її зовнішній вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: