One Direction висловили співчуття рідним загиблого / Скріншот Instagram

Учасники відомого британського гурту One Direction прокоментували смерть іншого учасника колективу Ліама Пейна, який трагічно помер 16 жовтня. Співаки вшанували пам'ять загиблого.

З нагоди трагічної новини музиканти вперше за 4 роки опублікували допис на своїй офіційній Instagram-сторінці. Гаррі Сайлз, Зейн Малік, Найл Горан та Луї Томлінсон висловили співчуття родині Пейна. А також додали, що їм дуже не вистачатиме артиста.

Скріншот Instagram

"Ми повністю спустошені звісткою про смерть Ліама. Згодом, коли всі зможуть, буде що сказати. Але зараз ми знайдемо час, щоб сумувати й усвідомити втрату нашого брата, якого ми дуже любили. Спогади, які ми з ним розділили, зберігатимуться вічно. Зараз наші думки з його сім'єю, його друзями та фанатами, які любили його разом із нами. Нам буде його страшенно не вистачати. Ми любимо тебе, Ліаме", – написали учасники One Direction.

Відео дня

Окремо смерть друга прокоментував Томлінсон. Він присвятив йому зворушливий допис в соцмережі та поділився спільним кадром з Ліамом.

"Мені дуже боляче писати це, але вчора я втратив брата. Ліам був тим, на кого я рівнявся щодня, такий позитивний, веселий і добрий. Я вперше зустрів Ліама, коли йому було 16, а мені 18... Я відчуваю, що мені дуже пощастило, що ти був у моєму житті, але мені дуже важко змиритися з думкою про прощання.  Я хотів би попрощатися з тобою і ще раз сказати, як сильно я тебе любив. Пейно, мій хлопчику, один з моїх найкращих друзів, мій братику, я люблю тебе. Спи спокійно", – написав Луї.

Ліам Пейн та Луї Томлінсон / Скріншот Instagram

Що відомо про смерть Ліама Пейна

Артиста було знайдено мертвим в біля готелю в Аргентині. Чоловік випав із третього поверху будівлі в Буенос-Айресі. Його смерть наступила миттєво і рятувальники після прибуття на місце події вже не могли його врятувати.

Ширяться чутки, що Пейн міг перебувати у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння. Очевидець розповів, що за декілька годин до смерті музикант поводився дивно: він трощив меблі у своєму готельному номері та мав нетверезий вигляд.

Нагадаємо, раніше стала відома причина трагічної смерті Ліама Пейна. Артист внаслідок падіння отримав травми, що були несумісні з життям.

Вас також можуть зацікавити новини: