Оля Полякова розповіла, що в доньки виникли проблеми з американською візою / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Оля Полякова пояснила, чому її 19-річна донька Маша не поїхала навчатися за кордон. Зірка розповіла, що в них виникли проблеми, через які дівчина житиме в Україні.

Раніше артистка повідомляла, що її донька у вересні повинна була вирушити до музичного коледжу Берклі у США. Однак цього не сталося. Причиною стали проблеми з візою. Маша дійсно поїхала до Америки, але змушена була повернутися.

Її зіркова матуся вирішує усі питання з документами і планує, що донька наступного року полетить за океан. Наразі дівчина також здобуває освіту музичній академії у столиці та вже навіть сама пише пісні.

"Вона навчається в консерваторії й зараз вже їде зимою до Америки. У нас трошки не вийшло, бо вона поїхала до Берклі й потім повернулася. Там така історія вийшла, але вона туди повернеться з січня. Вже нарешті поїде вчитися, бо там з візою сталися проблеми. І це нас затримало. Але вона продовжує вчитися на композиторському факультеті в академії ім. Чайковського. Вона мені написала пісню, але сказала мені доробити", – поділилася Ольга.

Оля Полякова з донькою / Скріншот Instagram

Як відомо, Маша, як і її мама, також розпочала музичну кар'єру. Дівчина вже випустила першу композицію "Шрами". Полякова вирішила підтримати доньку і запропонувала їй заспівати на її сольному концерті у Палаці спорту наприкінці жовтня.

"Маша не просто продовжує співати, а навіть буде "гріти" Палац Спорту перед концертом. У неї абсолютно свій шлях, вона виконує рок. Вона зовсім на мене не схожа. Я просто їй даю можливості, яких у мене не було. З одного боку я думаю, як я йшла 20 років до свого першого Палацу Спорту, а їй так легко. А потім думаю, а  чому нашим дітям повинно бути важко. Їм повинно бути легше, ніж нам", – додала знаменитість.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла про важкий період у житті. Артистка навіть звернулася до психолога.

Вас також можуть зацікавити новини: