Екс-гітарист Оззі Осборна перебуває під наглядом лікарів / prm.ua

Колишнього гітариста знаменитого британського рок-музиканта Оззі Осборна – Джейка Лі – підстрелили 15 жовтня. Артист дістав численні вогнепальні поранення під час прогулянки з собакою у Лас-Вегасі, США.

Як повідомляє видання Sky News, стрілянина відбулася близько третьої години ночі. За фактом стрілянини поліція розпочала розслідування. Правоохоронцям поки що не вдалося знайти та заарештувати зловмисника. Після отриманих поранень музиканта одразу доправили до лікарні.

Представниця Джейка Лі – Аманда Каган – підтвердила, що гітариста підстрелили та додала, що наразі чоловік перебуває у свідомості, а лікарі дають втішні прогнози, що "він повністю одужає". Вона додала, що інцидент справді стався, коли артист вийшов на вулицю, аби вигуляти собаку.

Відео дня

"Оскільки інцидент перебуває під слідством поліції, ніяких подальших коментарів не буде. Лі і його сім'я вдячні за повагу до їхнього приватного життя", – зазначила жінка.

Оззі Осборн та Джейк Лі / Скріншот Instagram

У коментарі Associated Press менеджер рок-гурту Лі Red Dragon Cartel Тім Хейн наголосив, що Джейк розуміє все, що відбувається навколо нього та реагує на слова людей. На щастя, головні органи кулі не зачепили.

 "З милості Божої, жодні важливі органи не травмовані", – вказав Хейн.

Що відомо про Джейка Лі

Він приєднався до гурту Осборна у 1982 році після виходу гітариста Ренді Роадса і залишався там до 1987 року. Лі відіграв важливу роль у створенні альбомів "Bark at the Moon" (1983) і "The Ultimate Sin" (1986), що стали класикою хеві-металу.

Джейк Лі відомий своїм агресивним, але технічно витонченим стилем гри на гітарі, який добре вписався у звучання гурту Осборна. Особливо виділяється його робота над заголовною піснею з альбому "Bark at the Moon", яка стала одним із найвідоміших треків Осборна.

Після роботи з Оззі Лі створив свій гурт Badlands та випустив кілька альбомів у кінці 80-х та на початку 90-х років. Останнім часом він очолював Red Dragon Cartel.

Нагадаємо, раніше дружина Оззі Осборна заявила, що хотіла скоїти самогубство. Такі думки у неї виникли, коли вона дізналася про зраду чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: