Павло Зібров розповів, що рівно 30 років тому вони з Мариною обвінчалися / Скріншот Instagram

Народний артист України Павло Зібров вперше за довгий час поділився світлиною зі своєю дружиною Мариною. Знаменитість розповів про важливе свято в родині.

Співак у своєму Instagram повідомив, що сьогодні, 19 вересня, вони з коханою відзначають річницю вінчання. З того особливого дня минуло вже 30 років. З нагоди свята виконавець привітав Марину та присвятив допис коханій у мережі.

На кадрі, який опублікував Зібров, він позував на камеру у чорних класичних штанах та білій сорочці, а дружина – у рожевій мереживній сукні.

Відео дня

Як написав Павло Миколайович, три десятиліття тому вони уклали церковний шлюб, який має набагато більше значення для них, ніж шлюб у РАЦСі, і назавжди поєднали свої долі.

"Саме цього дня 30 років тому нашу любов благословили небеса! Наші долі повінчані, а серця навіки пов'язані одне з одним. З річницею, кохана", – зворушливо привітав Зібров дружину.

Павло Зібров з дружиною Мариною / Скріншот Instagram

До слова, зіркове подружжя побралося у серпні 1994 року. Вже за місяць пара обвінчалася. В закоханих 1997 році народилася донька Діана, яка нині працює в команді батька-артиста.

Нагадаємо, раніше Павло Зібров заявив, що відмовиться від своїх легендарних вусів і назвав причину. Він готовий збрити вуса за великий донат.

Вас також можуть зацікавити новини: