Анастасія Фоксі привітала сина з днем народження / Скріншот Instagram

Українська блогерка і коханка колишнього чоловіка Ані Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу – Анастасія Фоксі – вперше за довгий час показала дорослого сина. Вона розповіла про важливе свято хлопчика.

Сьогодні, 2 липня, Станіслав відзначає свій день народження. Він народився у минулих стосунках блогерки. З нагоди свята у своєму Instagram 29-річна Анастасія опублікувала світлину сина і залишила теплі слова для нього. 

Пасія Налкакіоглу висловила вдячність хлопчику за те, що він мотивує її. Вона додала, що Станіслав допомагає їй ставати кращою і дарує мамі свою безмежну любов і підтримку.

Відео дня

"З днем народження, синочку! Я вдячна долі, що ти моя дитина. Ти найкращий хлопчик у світі. Я тебе дуже люблю. Я вдячна за силу, яку ти мені даруєш кожного дня, за твою ніжність. Ти навчаєш мене бути краще. Я щаслива бути твоєю мамою. Шалено тебе люблю", – підписала знімок Фоксі.

Скріншот Instagram

Стосунки Фоксі і Налкакіоглу – що відомо

Вперше про стосунки блогерки та бізнесмена стало відомо на початку 2024 року. Їхній роман розвивався стрімко і Мурат навіть встиг освідчитися коханій.

У травні пара розійшлася, оголосивши про це у своїх Instagram. Однак пізніше вони показалися разом у Туреччині на відпочинку, тим самим повідомивши про возз'єднання. Там Анастасія "засвітила" обручки і натякнула на заміжжя, але не прокоментувала це ніяк. При цьому в мережі блогерка почала називати бізнесмена своїм чоловіком.

Днями мережу сколихнула новина про ймовірне поповнення в родині Мурата і Фоксі. Дівчина показала тест на вагітність, але сам підприємець не надто зрадів, що кохана висвітлила це в інфопросторі.

Нагадаємо, раніше Анастасія Фоксі відповіла, які у неї стосунки з 13-річною донькою Налкакіоглу.

Вас також можуть зацікавити новини: