Соня Євдокименко створила свій бренд з продажу масажерів для обличчя / Скріншот Instagram

Онука відомої української співачки Софії Ротару – 23-річна модель Соня Євдокименко – розповіла, як заробляє на життя за кордоном. Дівчина поділилася деталями свого бізнесу, який створила нещодавно.

Як відомо, зіркова онука вже багато років живе та навчається у США. Там вона будує кар'єру моделі, а зараз вирішила відкрити ще й свій бізнес. Вона вийшла на зв'язок у своєму Instagram та повідомила, що займається торгівлею. Зокрема, у соцмережах дівчина продає скребки-масажери для обличчя та шиї. 

Вона вже навіть створила свій сайт, на якому продаються масажери у формі метелика. Їхня вартість зі знижкою наразі становить майже 60 доларів.

Відео дня
скріншот з сайту Євдокименко

"Після мого стажування в Hourglass Cosmetics, я усвідомила, що хочу більше зануритися в простір краси. Почала їздити по ярмарках, відвідувати фабрики... У лютому відкриттям для мене став скульптор обличчя "метелик". Це унікальний інструмент для догляду за шкірою, який поєднує ГуаШа та 3D-масажер для обличчя і призначається для покращення кровообігу та зняття напруги. Ми запустилися цього літа", – поділилася Соня.

Євдокименко додала, що її масажери допомагають позбутися набряків на обличчі та добре розслабляють м'язи.

Соня Євдокименко / Скріншот Instagram

До слова, Соня вже багато років живе у Нью-Йорку. Нещодавно стало відомо, що вона перебуває у стосунках з американським підприємцем Максом Лернером. А щодо її зіркової бабусі, то вона дуже рідко виходить на зв'язок. Після 24 лютого 2022 року вона припинила концертну діяльність та зникла з інфопростору. Ротару не висловлюється про війну в Україні. Лише деколи у її соцмережах можна побачити наслідки російських обстрілів або картинки із закликом до миру. Ширилися чутки, що зараз артистка мешкає в Італії, де придбала собі віллу.

Нагадаємо, раніше Соня Євдокименко поїхала у відпустку і показала фото з відпочинку з мамою. 23-річна модель розкрила країну, яку обрала для відпочинку.

Вас також можуть зацікавити новини: