Тіна Кароль / Скріншот Instagram

Відомий український співак DIBROVA висловився щодо Тіни Кароль, яка під час його участі в проєкті "Голос країни" провернулася до нього, однак він не погодився йти з нею далі.

Як артист розповів в інтерв'ю УНІАН, зараз він про це шкодує. На той момент він віддав перевагу Потапу.

"Після участі в "Голосі" я зробив багато висновків. Зрозумів, що чесно, а що - ні. Де правда, а де брехня. Де фейк, де не фейк. Коли я брав участь у "Голосі", це ще було до війни, наш ринок працював інакше. І саме там я зрозумів, як він працював тоді і на чому побудований зараз. І вважаю, що сьогодні значно краще, ніж було. А ще дуже шкодую, що тоді пішов до Потапа. Точніше, шкодую, що не пішов до Тіни Кароль, коли вона розвернулася до мене. Тому що вона знає, що таке справжні цінності, порівняно з Потапом", - сказав співак.

Однак в українському шоу-бізнесі ходить багато чуток про те, що Тіна Кароль досить зухвала. Ба більше, кажуть, що вона "сірий кардинал", бо, за чутками, саме вона видворила Ані Лорак та інших артистів з української сцени.

Олексій Діброва ж каже, що Кароль - "прекрасна стерво".

"Так, вона прекрасна стерво. Я її обожнюю! Я щиро хотів би з нею поспілкуватися, запитати поради, можливо, навіть у майбутньому зробити колаборацію. Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї", - додав артист.

Чим відомий DIBROVA

Нещодавно DIBROVA випустив спільну пісню з Оленою Тополею "Хочеш". Цей трек став весільним хітом, молодята виконують під нього свій перший танець. Серед інших пісень артиста, які дуже сподобалися слухачам, - "Прийду" та "Ліхтарі".

Вас також можуть зацікавити новини: