Оля Полякова поділилася, що у її доньок не дуже близькі стосунки / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, у яких стосунках її доньки – 19-річна Маша та 13-річна Аліса. Знаменитість пояснила, чому старша була змушена ходити до психолога.

 Ольга каже, що з Марією у неї чудові стосунки, вона для артистки стала справжньою подругою. Вони проводять багато часу разом та мають чимало спільних хобі. Однак з молодшою Алісою поки що в зірки сцени немає такого близького спілкування.

У дівчинки розпочався підлітковий вік, тому, як зізнається Полякова, їй складно шукати підхід до дівчинки. Але вона намагається розуміти, підтримувати Алісу та не надокучати їй.

"З Машею дуже прекрасні стосунки, тому що вона вже доросла. Це моя подружка. Не так важко, як з молодшою. Молодша тільки увійшла в підлітковий вік. "Все, ти нічого не розумієш, ти вийди, не заходь до мене без стуку, не розмовляй зі мною, мені не цікаво з тобою, ти нічого не розумієш, ти взагалі в цьому не розбираєшся". З одного боку, це дуже сильно ранить, це дуже сильно образливо. А з другого боку, ти розумієш, що дитині, щоб сепаруватися в майбутньому, треба пройти цей шлях. Я смиренно терплю, тому що я вже досвідчена мама", – сказала виконавиця.

Полякова з доньками та чоловіком  / Скріншот Instagram

За словами знаменитості, сестри не дуже близькі одна з одною. Її доньки майже не спілкуються між собою. Полякова припускає, що причиною цьому є їхня 6-річна різниця у віці. Також співачка зізналася, що старша донька через, ймовірно, непорозуміння з мамою зверталася до психолога.

"Поки що немає таких близьких стосунків. У них дуже велика різниця. Я все-таки думаю, що дітей треба народжувати трошки поспіль. Я пройшла такий тяжкий шлях з донечкою своєю старшою. Я на ній вчилася, вона мені завжди каже: "Мама, чим я заслужила, що я була твоїм пробніком?". Вона ходила до психолога. Я завжди кажу, що б ми не робили, нашим дітям буде що розповісти психологу", – переконана Ольга.

Нагадаємо, раніше Полякова відповіла, чому старша донька не поїхала навчатися у США. Співачка також розповіла про перший виступ дівчини, який відбудеться вже наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: