Оля Полякова / скріншот Instagram

Співачка Оля Полякова стала героїнею нового випуску проєкту "Екзамен". В інтерв'ю ведучій Маші Єфросиніній артистка розповіла про кризу середнього віку та чи приймає вона антидепресанти.

За її словами, криза середнього віку у неї сталася набагато пізніше, ніж в інших.

"Взагалі, ми всі різні, у жінки в середньому це трапляється з 36-42 років. У мене ніколи не було навіть часу відстежувати свої почуття, я ніколи над ними не задумувалася. Я так відчувала, мені було комфортно, що я така весела, класна, енергійна, ніколи не давала собі можливості щось відчувати. Я не вміла досліджуватися свої почуття. Я не думала, чому буваю агресивна, то хочу їсти, то плакати. Мені здавалося, що це у мене такий характер. Але я перестала це вивозити і звернулася до психолога з запитом: "Я більше не можу, не вивожу свій характер, не розумію, куди йти, що на нас і нашу країну чекає попереду". Мені було дуже погано. У мене вперше в житті не було ніякого майбутнього. Цей стан переслідує всіх нас", - каже артистка.

Вона додала, що вже два роки не мріє. У психіатрії, як каже Полякова, це перша тема, коли людина в розваленому стані, її збирають.

"Коли я приїхала до Німеччини з дітьми на початку повномасштабного вторгнення, сиділа і ридала, моя подруга-психіатр почала складати мені план, щоб я мала якесь відчуття, що буде завтра. Я прийшла в розірваному стані до психолога, і те з чим я зараз працюю - це тривожність. Все з тривоги. Ти не можеш з собою залишатися на п'ять хвилин, ти хочеш себе зайняти, щоб не думати про те, що тебе тривожить. Ми плутаємо багато своїх бажань з тривогою. Я не вживаю антидепресанти, вони будуть для мене руйнівні, тому що моя енергія на сцені - це те, що виділяє мене з-поміж інших людей. І якщо я буду це все гасити, то я буду не я", - зізналася Оля.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова вперше розповіла про проблеми у шлюбі.

Вас також можуть зацікавити новини: