Ольга Фреймут відкрила у Великій Британії "Клуб манер" / Скріншот Instagram

Відома українська ведуча Ольга Фреймут, яка після початку повномасштабного вторгнення виїхала за кордон, повідомила, що відкрила власний бізнес. Зірка розсекретила, чим тепер займатиметься.

Як відомо, вже понад 2 роки Ольга мешкає у Лондоні, Велика Британія. Саме там вона вирішила створити власний проєкт під назвою "Клуб манер". Ведуча багато років детально вивчала правила етикету, а також розповідала про етикет своїм підпискам в мережі. А тепер вирішила відкрити Клуб, в якому навчатиме цих правил інших людей. За словами Фреймут, цей бізнес був її давньою мрією.

У своєму Instagram знаменитість зазначила, що Клуб доступний для всіх українців за кордоном. Лекції вестиме сама Ольга та інші експерти. Заняття проходитимуть виключно українською мовою.

Відео дня

"Я щаслива. У Лондоні відкрито Клуб манер О. Фреймут. Лекції вестиму я та експерти, мова – українська. Я дуже горда, що є така нагода відкрити проєкт-мрії. Тепер я в Лондоні також є викладачем від академії "Debrett‘s", єдиній у Східній Європі", – написала Фреймут.

Ольга Фреймут з партнером – адвокатом Русланом Козаренком / Скріншот Instagram

У коментарях підписники ведучої пораділи її успіхам за кордоном та привітали з відкриттям бізнесу:

  • "Дуже цікаво"
  • "Щирі вітання з нагоди вашого нового проєкту!"
  • "Оля, яка новина! Як цікаво, наші щирі вітання"

До слова, з 2022 року Фреймут живе в Лондоні. Вона час від часу приїздить на батьківщину, проте, схоже, повертатися в Україну не планує. Зірка виховує 8-річну доньку Євдокію та 6-річного сина Валерія. А її старша донька Злата наразі живе та навчається у США.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут нарвалася на хейт в мережі через відверту сукню. Знаменитість різко відповіла на критику підписників.

Вас також можуть зацікавити новини: