Олена Вінницька присвятила себе волонтерству / Скріншот Instagram

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Олена Вінницька, яка раніше зізналася, що лежала в психіатричній лікарні, вперше за довгий час з'явилася на публіці. Зірка розповіла, чи займалася останні два роки.

У програмі "Ранок Марафон" на телеканалі "1+1 Україна" Вінницька поділилася, що не просто так зникла з інфопростору. За її словами, після початку повномасштабного вторгнення, вона всю себе присвятила волонтерству.

Зокрема, Олена активно допомагала українським захисникам. Зараз вона займається програмою, головною метою якої є психологічна допомога ветеранам війни.

Відео дня

"Мій фонд зробив нову програму, яка називається "Нова перспектива". Вона направлена на наших ветеранів. У нас психологічний напрямок. Тобто ми хочемо взагалі створити новий рух, якого ще немає в Україні і в світі. Ми хочемо підготувати психологів для ветеранів. Це не військовий психолог, адже він працює на фронті і його перша задача – це повернути бійця у бій. Наша мета – це допомогти ветеранам, які вже повернулися, і допомогти їм прилаштуватися до цивільного життя", – розповіла виконавиця.

Артистка також зізналася, що на початку вторгнення росіян її коханий – музикант Сергій Большой – поповнив лави ТрО. Наразі він допомагає пораненим бійцям на фронті і вивозить їх у безпечні місця.

Олена Вінницька з чоловіком / скріншот з відео

"Він у "Добробаті" був, а потім пішов до Територіальної оборони. Вже майже другий рік чоловік займається медичною допомогою – вивозить поранених", – додала Вінницька.

Що відомо про Вінницьку

Справжнє ім'я Вінницької – Ольга. Вона відома співачка, телеведуча та акторка. Зірка здобула популярність як учасниця гурту "ВІА Гра". У складі колективу вона виступала з 2000 по 2003 рік. Після цього вона розпочала сольну кар'єру і випустила кілька успішних альбомів, серед яких "Солнце" (2004), "007" (2005) та інші.

Крім музичної кар'єри, Олена також активно працювала на телебаченні та в кіно. Наразі вона не випускає нових пісень та давно не виступає на великій сцені.

Нагадаємо, раніше відомий блогер розповів, що Олена Вінницька має алкогольну залежність.

Вас також можуть зацікавити новини: