Олена Кравець розповіла, що спілкується із Зеленським, але лише, коли вітає їх зі святами / фото УНІАН

Відома українська акторка, ведуча, гумористка Олена Кравець розповіла про спілкування з президентом Володимиром Зеленською та першою леді Оленою Зеленською під час війни. Зірка Студії "Квартал 95" також зізналася, чи сумує за часами, коли виступала на великій сцені.

У своєму Instagram Кравець вирішила поспілкуватися з підписниками та відповісти їхні питання. Шанувальники поцікавилися в акторки, чи підтримує вона зв'язок зі своїми кумами Зеленськими, з якими дружила до повномасштабного вторгнення.

За словами Олени, вони спілкуються з лідером країни та першою леді, але це буває вкрай рідко. Переважно вони листуються та вітають один одного зі святами. Ведуча каже, що не хоче відволікати друзів від державних справ.

Відео дня

"Так, спілкуюся, але подумки. Іноді дуже і дуже рідко надсилаю привітання з днем народження їх і дітей, і надсилаю, можливо, якісь меми дуже смішні. Але це дуже рідко. Бережу їхній мозок і час", – зазначила гумористка.

Володимир та Олена Зеленські / Скріншот Instagram

На додаток, Олена зізналася, що сумує за часами, коли була учасницею Студії "Квартал 95". У неї залишилися лише теплі спогади про співпрацю з гумористами і вона називає цей період "яскравою" сторінкою її життя.

"Ну, звичайно, сумую, це дуже яскрава частина мого життя. Така, знаєте, писалася книжка з малюнками дуже яскрава, весела, про друзів, мандри, творчість і щастя. Сумую. Але часи "Кварталу 95" не закінчилися. Просто я сумую за тими часами, коли вони були такі дуже і дуже світлі", – додала Кравець.

Нагадаємо, раніше Олена Кравець показала рідкісне фото 8-річних дітей-двійнят.

Вас також можуть зацікавити новини: