Олександр Педан та його дружина Інна відзначають річницю шлюбу / Скріншот Instagram

Відомий український ведучий Олександр Педан поділився архівним кадром зі своєю дружиною Інною. Знаменитість розповів про важливе свято в їхній родині.

На своїй сторінці в Instagram шоумен повідомив, що вони з коханою відзначають річницю весілля. Подружжя вже 21 рік живе в офіційному шлюбі. З нагоди свята Олександр присвятив обраниці зворушливий допис в мережі. Телезірка опублікував архівне фото, зроблене під час його весілля.

На знімку 21-річної давнини ведучий показався у бежевому костюмі та білій сорочці, а Інна позувала на камеру у білій весільній сукні та з фатою на голові.

Відео дня

У підписі до світлин Педан привітав кохану з річницею та подякував їй за усі моменти, що вони прожили за цих понад 20 років. Знаменитість також зізнався у коханні дружині та наголосив, що поважає її більше за усіх. Олександр не забув і про їхніх дітей 19-річну Валерію та 7-річного Марка, за яких також подякував коханій.

"Моя Інна, ми 21 рік одружені! Це пів життя разом! Безмежно кохаю! Неймовірно вдячний за дітей! Дякую за всі "в горі і радості". Ціную, як друга. Поважаю, як професіоналку, що не зупинилась і знайшла себе. Далі разом!" – написав шоумен.

Олександр Педан з дружиною Інною / Скріншот Instagram

У коментарях шанувальники та колеги Олександра долучилися до привітань та залишили свої побажання зірковому подружжю:

  • "Клас! Молоді які", – Юрій Горбунов
  • "Хороші. Вітаю вас! Так цінно це все зараз, так важливо. Залишайтесь нерозлучниками", – Олена Кравець
  • "Неймовірна пара! Вітаємо вас!

Нагадаємо, раніше Олександр Педан висловився про свої політичні амбіції. Шоумен також розсекретив, яку освіту здобуває в університеті.

Вас також можуть зацікавити новини: