Олексій Череватенко розповів, що його будинок досі не відновили і зараз мешкає на дачі / Скріншот Instagram

Український актор, зірка фільмів "Як там Катя?", "Хазяїн 2. На своїй землі", "Дільничий з ДВРЗ" Олексій Череватенко розповів, що російські окупанти знищили його житло. Багатоповерховий будинок, в якому артист мешкав з сім'єю, повністю розбомбили.

Кінозірка пригадав, що сталося це на початку повномасштабного вторгнення. Тоді російські солдати зайшли в Бородянку, Київська область, де якраз мешкав Олексій. У перші дні великої війни актор разом з рідними виїхав з міста, тому в його квартирі ніхто не жив. Але там вирішили оселитися загарбники. Зі слів Череватенка, вони навіть телефонували йому з його квартири.

"На четвертий день вторгнення росіяни зайшли в місто Бородянка, де проживаю з родиною. Нас там не було, вторгнення застало на дачі в Процеві під Києвом, а потім я вивіз родину на Закарпаття. А у моїй квартирі тим часом оселилися російські солдати. Навіть телефонували мені. Зрозуміли за фото, які знайшли, що я актор, номер побачили ймовірно на моєму сайті. "Добрий день, – кажуть, – ми ваші прихильники, дивилися фільми та серіали. Як ви там?" А я чую, що акцент дуже підозрілий. А потім почали розповідати подробиці, про які ніхто не знає, і з яких зрозумів: вони в мене вдома", – поділився артист в інтерв'ю OBOZ.UA.

Відео дня

Через декілька днів після розмови з окупантами багатоквартирний будинок актора розбомбили. Росіяни вщент знищили житло десятків родин. Олексій каже, що будинок досі не відновили, хоча трагедія сталася понад 2 роки тому.

Олексій Череватенко / Скріншот Instagram

"Через кілька днів наш будинок повністю розбомбили. Сусіди, святі люди, в перший день вторгнення забрали з житла наші документи й бігали з ними потім по підвалах, ховаючись від обстрілів. Житло досі не відновили. І чомусь про це всі мовчать. А в тому восьмиповерховому будинку було багато сімей з маленькими дітьми. Де туляться люди всі ці роки? У кожного – своя історія. Про свою мовчу – я чоловік міцний, відбудую. Будемо заробляти й зробимо, хоча і нам зараз непросто. Живемо з родиною на дачі", – додав Череватенко.

Нагадаємо, раніше Артем Пивоваров розповів, що росіяни знищили його будинок на Харківщині. Співак не зміг стримати емоцій і розридався під час концерту

Вас також можуть зацікавити новини: