Тімура Мірошниченка нагородили відзнакою "За відповідальне батьківство" / Скріншот Instagram

Відомого українського ведучого Тімура Мірошниченка нагородили почесною відзнакою. Знаменитість розповів, яку нагороду отримав.

У своєму Instagram телезірка розповів, що у суботу, 21 вересня, разом з дружиною – адвокатом та блогеркою Інною – вони побували на церемонії вручення премії "Скарб нації" у Будинку митрополита. Тімуру вручили нагороду "За відповідальне батьківство". Отримання цієї відзнаки означає, що ведучого вважають прикладом для українців.

До слова, у подружжя шестеро дітей, двоє з яких названі. Йдеться про 3-річного Марселя та 8-річну Ангеліну, яка днями офіційно стала донькою ведучого та його дружини. Також пара виховує доньку Мію та сина Марка.

Відео дня

"У мене є фантастична дружина без якої цього всього точно б не було, тому що ми єдине ціле і всі рішення завжди ухвалюємо разом. Тому це одна на двох нагорода, точніше, одна на шістьох уже нагорода", – сказав знаменитість. 

Тімур та Інна Мірошниченки / Скріншот Instagram

На додаток, Мірошниченко наголосив на важливості родини, турботи та любові для дітей.

"Ми керуємося тим, що всі діти заслуговують на обійми, на родинне тепло. Ніхто не заслуговує бути позбавленим любові, яку за жодних обставин, на жаль, вони не зможуть отримати десь в іншому місці, окрім як вдома, в сім'ї", – додав Тімур.

Нагадаємо, раніше Тімур та Інна Мірошниченки відвели доньок до першого класу і показали фото зі свята.

Вас також можуть зацікавити новини: