Одіозна Повалій розреготалася, коли її співвітчизник принизив Україну

Український будівельник родом з Одещини Іван Варшавський, який був дотичний до створення Байкало-Амурської магістралі, при спілкуванні зі зрадницею Таїсією Повалій принизив українців, назвавши їх "х*хлами". 

Реакція поки що народної артистки України вкрай обурила суспільство, адже вона на слова про "х*хлів" істерично зареготала. 

"Як мені сказали, зібралися українці та білоруси. Х*хли та бульбаші", – видав Варшавський, на що Повалій почала дурнувато сміятися й українською додала: "А що ж зробиш? Так і є".

Дана ситуація відбулась під час зйомки програми "Історія БАМа – збереження слов'янської ідентичності", яку створив автор пропагандистських фільмів про війну в Україні.

Таїсія Повалій зустрілася з 12-ма сім’ями, які мають українське коріння, проте обрали підтримку путінського режиму. 

Окрім висміювання власної батьківщини, зрадниця заспівала "Червону руту" Софії Ротару.

Як пишуть російські журналісти, коли артистка заспівала "Рідна мати моя", Варшавський, який назвав свій народ "х*хлами", не стримав сліз.

Що відомо про позицію народної артистки України Таїсії Повалій

Таїсія Повалій - народна артистка України, яка відверто підтримала путінський режим та переїхала жити і працювати до Росії. У 2021 році у неї були спроби повернути народну любов публіки, проте анонсовані концерти у Києві з тріском скасували, оскільки обуренню українців не було меж. 

Вас також можуть зацікавити новини: