Підбірка відео з конфузами зірок на сцені / фото колаж УНІАН

Кожен вихід на сцену у артистів - це завжди чітко продумані та відрепетирувані до дрібниць дії. Але все одно часто трапляються конфузи на концертах, які встигають зняти на відео уважні глядачі. Підбірку таких кумедних моментів читайте та дивіться далі. 

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова завжди контролює всі процеси, адже любить робити все ідеально. Проте на одному з концертів з нею трапився конфуз: вона переплутала людину, якій присвятила свою пісню "Пташка" з іншою глядачкою і почала їй дякувати. Відео одразу потрапило в мережу. 

"Вона зовсім іншій людині почала це говорити, а та дівчина знаходилася з іншої сторони. Дякувати, докричалися. Розігналася вже в промові і нарешті ми достучалися. Помітно, що Олі соромно і вона нервує", - написав автор відео.

Згодом артистка все ж знайшла Оксану, якій присвятила пісню, та міцно її обійняла. 

"Оце прикол, присвятила їй пісню, а в обличчя навіть не впізнала. Буває, що поробиш", - зазначив автор відео.

Злата Огнєвіч

Нещодавно співчака Злата Огнєвіч теж потрапила у незручну ситуацію. Справа в тому, що під час виступу у неї раптово вимкнулася музика. 

"У нас щось з музикою сталося. Треба вирішити це питання. Підтримайте нас, будь ласка", - сказала зі сцени Злата і згодом все ж продовжила співати, попри технічні проблеми.

Макс Барських

У співака Макса Барських теж часто відбувається щось незаплановане на сцені. У 2018 році у нього був технічний збій на великому сольному концерті в Києві. Проте зараз бувають інші проблеми, зокрема, вимкнення світла під час виступу. Щоправда, у такі моменти артист дає змогу співати за нього своїм глядачам.

Тіна Кароль

Не лише відключення світла, а й повітряні тривоги псують плани артистів. Але Тіна Кароль вже адаптувалася до реалій усіх українців. Наприклад, нещодавно на початку її виступу пролунала сирена, яка не налякала співачку. Кароль смішно відреагувала на це та продовжила концерт.

Анна Трінчер

Та, якщо Тіна Кароль не йде зі сцени, то співачка Анна Трінчер може ненароком впасти з неї. Зокрема, в мережу потрапляли небезпечні моменти, коли артистка так захоплюється виконанням власних пісень, що не помічає край концертного майданчика. 

Щоправда, на щастя, з артисткою все гаразд. І всі конфузи вона сприймає з посмішкою. 

Нагадаємо, раніше на концерті Аlyona Аlyona та Jerry Heil комік гепнувся зі сцени.

Вас також можуть зацікавити новини: