Вакарчук ніяк не висловився про рейд ТЦК після концерту "Океану Ельзи" / колаж УНІАН

У п'ятницю, 11 жовтня, у Києві відбувся концерт відомого українського гурту "Океан Ельзи", під час якого співробітники ТЦК влаштували масову перевірку документів та затримання чоловіків. Фронтмен колективу Святослав Вакарчук вперше прокоментував інцидент.

Музикант нагадав, що 12 жовтня гурт відзначає особливе свято – день народження. Рівно 30 років тому було створено "Океан Ельзи". За словами Вакарчука, для нього це дуже особлива подія. З нагоди річниці колектив анонсував 5 концертів у столичному Палаці спорту, один з яких вже відбувся.

У коментарі ТСН Святослав подякував шанувальникам, які розділили з ним це свято та зазначив, що був радий побачити їх на концерті в Києві. Водночас щодо облави ТЦК та поліції знаменитість і словом не обмовився.

"Ми дуже щасливі, що стільки людей прийшли й приходять нас підтримати, слухають нашу музику. Взагалі для нас це велике свято. Ці 30 років для нас були дуже важливими. Ми дуже вдячні людям за ці 30 років. В тому числі за те, що вони зараз продовжують приходити підтримувати нас. Для нас це просто радість і свято. Це все, що я хочу сказати, єдиний мій коментар. Крапка", – заявив Вакарчук.

Що відомо про рейд ТЦК на концерті "Океану Ельзи"

Після завершення концерту під стінами Палацу Спорту на відвідувачів чекало пів сотні працівників ТЦК та правоохоронців. Вони почали масово перевіряти документи у військовозобов'язаних чоловіків. Ба більше, за даними журналістів декого з чоловіків навіть було затримано й відвезено у ТЦК. А також чимало відвідувачів отримали повістки.

Присутні скандували військкомам та поліцейським "Ганьба", однак вони не реагували на це та продовжували силою затримувати чоловіків.

Після облави ТЦК на першому концерті фани "Океану Ельзи" почали масово виставляти на продаж квитки на наступні виступи гурту. Більшість шанувальників намагається продати квитки за дуже низькими цінами.

Нагадаємо, раніше гурт "Океан Ельзи" потрапив у скандал через ДТП із наїздом на чотирьох людей. Музиканти дали коментар з цього приводу.

Вас також можуть зацікавити новини: