Анастасія Коротка прокоментувала розлучення з Бєдняковим / фото інстаграм Анастасії Короткої 

Українська акторка та дружина Андрія Бєднякова - Анастасія Коротка - вперше прокоментувала новину про їхнє розлучення

Вона вирішила розставити всі крапки над "і" та зазначила, хто саме став ініціатором завершення 16-річних стосунків. 

"Це було моє рішення, і воно далось дуже важко! Ніхто нікого не зраджував, не обманював, ми навпаки намагаємося максимально бути чесними одне з одним, саме тому і було прийняте таке рішення! Ми залишаємося не просто друзями, ми залишаємося близькими й рідними людьми не для суспільства, а для нас і дітей! Ми назавжди залишаємося разом в наших дітях і ніщо не здатно це змінити", - написала Анастасія в своєму Instagram.

Відео дня

Коротка також публічно подякувала колишньому за роки разом та спільних дітей. 

Скріншот посту Анастасії Короткої 

"Яку родину ми створили, яких дітей народили, як багато разом пройшли! Я можу сказати тільки слова вдячності. За нас, за здійснення всіх моїх бажань. За твою адекватність, за те, що проходимо цей важкий і дискомфортний процес розʼєднання максимально комфортно, як дорослі, поважаючи одне одного люди. Без сварок, скандалів і звинувачень! Без поливань брудом одне одного. За твою любов до дітей, це окрема історія! Я так мріяла, щоб в моїх дітей був такий люблячий батько! Ти й це бажання виконав".

Андрій та Анастасія з дітьми / фото інстаграм Анастасії Короткої 

До речі, сам Андрій Бєдняков прокоментував допис Короткої з гумором.

"Хоч би твій наступний постійно хропів, був негарний і з маленьким пі**ном! Хоча, два таких поспіль - це вже перебір. Я поруч. Що б не було", - наголосив  ведучий.

До слова, подружжя перебувало 16 років у стосунках, з яких 10 – у шлюбі. У ниї є двоє спільних дітей: 9-річна донька Ксенія та 2-річний син Остап. З початку повномасштабної війни Анастасія разом з дітьми перебувають в США. 

Нагадаємо, раніше Андрій Бєдняков відповів на хейт на тлі його розлучення з дружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: