Аферисти незаконно збирали кошти нібито для військових від імені Klavdia Petrivna / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Klavdia Petrivna, вона ж Соломія Опришко, яка днями повністю показала своє обличчя, стала жертвою шахраїв в мережі. Злочинці організували збір коштів від імені виконавиці.

У своєму Instagram артистка зазначила, що невідомі створили ще одну сторінку з її іменем і намагалися видати себе за співачку. Klavdia Petrivna. опублікувала скріншоти фейкових акаунтів та наголосила, що в неї є лише одна офіційна сторінка в Instagram, а інші не мають жодного стосунку до неї.

Скріншот Instagram

Аферисти на фейкових акаунтах організували нібито благодійний збір для допомоги українським захисникам. Знаменитість звернулася до шанувальників і закликала не вірити подібним повідомленням в мережі. Вона радить ретельно стежити та перевіряти інформацію і не надсилати кошти на подібні фейкові збори.

Відео дня

"Знову фейкова сторінка збирає кошти від мого імені. Мої любі, дуже прошу вас не вірити жодним сторінкам, окрім цієї і також нікуди, окрім офіційного збору, не переказувати кошти. До сторінки "solomiia_1307" я не маю жодного стосунку. Я з вами тут, і більше на жодній зі сторінок в Instagram", – зазначила артистка.

Допис фейкового акаунта / Скріншот Instagram

Шахраї активізувалися одразу після того, як стало відомо, скільки могла заробити співачка з двох концертів у Палаці Спорту у Києві. За підрахунками ЗМІ, дохід співачки – мільйонний, проте це сума без урахування витрат та сплати податків. Тому заробіток Klavdia Petrivna, ймовірно, значно зменшиться після усіх виплат.

Нагадаємо, раніше блогер показав, який вигляд має Klavdia Petrivna в реальному житті. Інфлюенсер поділився кадром із загадковою співачкою.

Вас також можуть зацікавити новини: