Ольга Навроцька каже, що поки що не готова взяти дитину з дитбудинку / Скріншот з відео

Відома українська дизайнерка Ольга Навроцька відверто розповіла про особисте життя. Стилістка зізналася, чому у неї немає дітей та чи готова всиновити дитину.

Художниця по костюмах зазначила, що раніше у неї були певні проблеми зі здоров'ям, які не дозволяли їй завагітніти. Однак, як каже Ольга, у неї не було натхнення на те, аби докласти зусиль, щоб народити. Вона ніколи не мріяла про дітей. За її словами, вона щаслива навіть з тими людьми, які поруч, зокрема, з мамою, племінниками та чоловіком – співаком Фаготом:

Я думаю, що це моя якась така дитяча позиція, що я не хочу брати на себе таку величезну відповідальність і відчувати стільки болю за іншу людину.  Це може щось психологічне, але я розумію, що я просто не можу. Я не хочу приводити людину в цей світ, бо я відчуваю, який він тяжкий, який він складний, який він болючий, я не хочу добровільно брати на себе таку відповідальність і приводити іншу людину, щоб вона тут так теж жила.

Ольга Навроцька та Фагот / Скріншот Instagram

На запитання про те, чи готова Навроцька всиновити дитину, то вона каже, що ні. Зараз стилістка не хоче присвячувати всю себе малюку та додає, що боїться зайвих переживань, які виникнуть з появою дитини.

"Мені здається, що в мене вік такий вже, що поки ні. Ні усиновлення, ні тварину, от не хочу", – підсумувала дизайнерка.

Нагадаємо, раніше Ольга Навроцька зізналася, що мріяла жити в РФ та розповіла, хто її відмовив від цього.

Вас також можуть зацікавити новини: