Інна Мірошниченко зізналася, які стосунки між названими дітьми / фото інстаграм Інни Мірошниченко

Дружина ведучого Тімура Мірошниченка - Інна - замилувала новим сімейним контентом в мережі та розповіла про стосунки між названими дітьми. 

Адвокатка опублікувала нові фото Ангеліни та Марселя. За її словами, діти не одразу знайшли спільну мову. 

Проте зараз Інна бачить певні зміни. Зокрема, Ангеліна почала проявляти турботу до наймолодшого братика, наприклад, годує малюка та допомагає йому чистити зуби.

Відео дня

"Не знаємо, як це сталося, але зуби Марселю чистить тільки Ангеліна. Аби зрозуміти наше здивування: Марсель не в захваті від цієї процедури. І так само поки не в захваті від Ангеліни. А Ангеліна не вміє (чи не вміла вже) турбуватися про когось. Діти з закладів з молодшими говорять мовою сили і домінування. Бо так живе та система", - написала Інна в своєму Instagram.

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко
Скріншот сторіз Інни Мірошниченко

Вона також наголосила, що діти, які живуть в повноцінній родині та в любові, значно змінюються. Тому адвокатка радіє успіхам Ангеліни та Марселя і написала про це так:

"Ось так непомітно вони стають рідними. Найстарша сестра і наймолодший брат".

До слова, подружжя Мірошниченків виховує 6-річну доньку Мію і 5-річного сина Марко. А ще минулого року вони всиновили хлопчика Марселя, а цього року також взяли до своєї родини 8-річну дівчинку Ангеліну. 

Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко розповіла про складнощі з названою донькою.

Вас також можуть зацікавити новини: