Аліна Шаманська висловилася про колишнього чоловіка / фото інстаграм Аліни Шаманської 

Українська ведуча та блогерка Аліна Шаманська вперше прокоментувала втечу свого екс-чоловіка Руслана Ханумака за кордон під час війни.

Вона наголосила, що не знала про плани гумориста виїхати з України і не обговорювала з ним цю тему. Відомо, що сам Ханумак прикривався бажанням побачити сина, який жив на той момент в США. Проте нещодавно Шаманська з сином Артуром повернулася на батьківщину, а Руслан залишився за кордоном. 

"Я не знаю, чи інформація достовірна, що він саме емігрував. Я не чула такого формулювання з його вуст. Ми з ним не дуже в хороших стосунках як особистих, так і в батьківських. Спільну мову мені знайти з ним дуже складно і важко. Хоча я, заради сина, намагаюся це робити. Я, на жаль, не можу за нього відповідати," – сказала Аліна в інтерв'ю "Тур зірками".

Блогерка також додала, що максимально приділяє час сину та намагається робити все, аби розлучення батьків не впливало на 7-річного хлопчика.

"Для мене головна задача – щоб мій син розумів, що його батьки одне одного поважають, хай там як не було. Тож я намагаюся його захистити, щоб наші з екс-чоловіком негативні стосунки ніяк на нього не впливали".

До слова, на початку війни Руслан Ханумак перебував з Аліною Шаманською та сином в США. Проте згодом він повернувся в Україну. Потім пара оголосила про своє розлучення та публічно з'ясовувала стосунки. В червні цього року подружжя офіційно розірвало свій шлюб. 

Аліна з екс-чоловіком та сином / фото інстаграм Аліни Шаманської 

Нагадаємо, раніше українська блогерка Аліна Шаманська відверто розповіла, як пережила розлучення.

Вас також можуть зацікавити новини: