Альона Омаргалієва не засуджує українців, які виїхали за кордон / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Альона Омаргалієва, яка раніше розповіла про кризу у шлюбі з Тамерланом, висловилася про українських зірок, які виїхали за кордон під час війни. Виконавиця наголосила, що не буде нікого засуджувати.

Зі слів артистки, це був вибір кожної людини. Вона переконана, що в кожного різний психологічний стан. Щодо себе Альона каже, що не бачить свого життя ніде, крім України. Зірка спробувала пожити за кордоном у перші місяці повномасштабного вторгнення, але не витримала, і повернулася на батьківщину:

"Я не хочу нікого засуджувати, розумію, що це вибір кожної людини. Ми всі психологічно по-різному налаштовані. Не хочу займатися засудженням людей, у кожного свої таргани в голові. Я знаходжуся тут сьогодні, в Україні. Я повернулася десь через 3-3,5 місяці з Тимуром (сином – УНІАН). Ми любимо нашу школу. Ми любимо Україну. Ми ніколи не бачили життя в іншій країні", – вказала Омаргалієва в інтерв'ю OBOZ.UA.

Відео дня

Знаменитість пригадала, що складний період для неї розпочався ще з 2014 року, коли Росія анексувала Крим та напала на Донбас. Тоді співачка народжувала сина в Україні і займалася його вихованням. Вона навіть не думала про виїзд, а навпаки, була зосереджена на розвитку кар'єри саме тут.

Альона Омаргалієва з Тамерланом та сином / Скріншот Instagram

"Тут я народжувала дитину в 2014 році, це також був нелегкий час, починалася війна на Донбасі, а в мене материнство. Та намагалася якось із цим жити і розвиватися надалі. Взагалі ми, всі українці, дуже багато чого переживаємо за ці більше, ніж 10 років. Я не знаю, чесно, як ми справляємося. Я кажу, що мозок – це така хитра штука, яка захищає наші бар'єри, щоб ми не зійшли з розуму дійсно. Але маю надію, що люди, які виїхали за кордон, принаймні донатять і допомагають нашим військовим", – додала виконавиця.

Нагадаємо, раніше Альона Омаргалієва відповіла, чи спілкується з свекрухою-росіянкою. Співачка розповіла, яка позиція щодо війни в мами Тамерлана.

Вас також можуть зацікавити новини: